Let op: vanwege drukte zijn wij vaak op locatie aan het werk en telefonisch niet goed bereikbaar. Gelieve een mail te sturen.

Let op: vanwege drukte zijn wij vaak op locatie aan het werk en telefonisch niet goed bereikbaar. Gelieve een mail te sturen.

Einthovenstraat 4

1821 BV Alkmaar

+ 31(0) 88 9000 280

info@solarelectricity.nl

Over ons

Over ons

Solar Electricity biedt al sinds 1998 een ruim assortiment op het gebied van duurzame energie en gaat voor deskundig maatwerk op uw dak en in huis. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en bespreken graag samen met u wat er mogelijk is in en op uw woning of pand. Wij streven er naar alles van A tot Z in goede banen te leiden en op veilige gecertificeerde wijze te monteren.

U kunt als klant vertrouwen op ervaring, vakmanschap en een uitstekende service.
En heel belangrijk: ook na het opleveren blijven wij bereikbaar voor service, garantie en vragen. Om u ook na de plaatsing van dienst te zijn monitoren wij uw systeem om onverhoopte storingen snel te tackelen.

Solar Electricity

8 redenen om te kiezen voor Solar Electricity:

  1. Duurzame systemen voor concurrerende, scherpe prijzen.
  2. Hoge kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten.
  3. Maatwerk en deskundig advies.
  4. 10 jaar product garantie op het complete systeem en 25 jaar opbrengstgarantie.
  5. Ruim 50 jaar ervaring met duurzame systemen.
  6. Installatie door een erkende en bekende installateur uit uw eigen regio.
  7. Ook losse levering van zonnepanelen, zonneboiler, LED verlichting of andere duurzame producten; kijk hiervoor snel in onze webshop!
  8. Mede door onze kennis en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn en worden wij voor meerdere collectieve acties op het vlak van duurzaamheid ingeschakeld.

Missie & aanpak

Onze missie is grootschalig gebruik van duurzame energie op de Nederlandse markt mogelijk te maken om daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan de CO2 reductie doelstelling.

Ons streven hierbij is de beste prijs – kwaliteitsverhouding te leveren naar zowel de consument als de industrie.

Wij scannen duurzame ontwikkelingen in de hele keten (van zand tot klant). Met onze vaste partners zorgen wij voor een uitstekende kwaliteit tegen lage kosten, zowel in de productie als bij het plaatsen van uw complete systeem.

Wij leveren zonnepanelen, zonneboilers, laadpalen en andere duurzame oplossingen. Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor een deskundig advies en een toegesneden offerte.

Solar Electricity