Let op: vanwege drukte zijn wij vaak op locatie aan het werk en telefonisch niet goed bereikbaar. Gelieve een mail te sturen.

Let op: vanwege drukte zijn wij vaak op locatie aan het werk en telefonisch niet goed bereikbaar. Gelieve een mail te sturen.

Einthovenstraat 4

1821 BV Alkmaar

+ 31(0) 88 9000 280

info@solarelectricity.nl

Plat dak oplossingen

Plat dak oplossingen

SolarBear

SolarBear is een betonnen draagconstructie voor zonnepanelen. De slimme bevestiging voor zonnepanelen op een plat dak. De zonnepanelen kunnen eenvoudig en direct op de constructie worden bevestigd en zorgen gelijk voor de nodige ballast. Twee vliegen in een klap!

SolarBear is een ontwikkeling van Solar Electricity Products in samenwerking met ID Energie en is volledig recyclebaar. Een nieuwe manier om milieuverantwoord om te gaan met grondstoffen.

De Solar Grip transporteert de SolarBear eenvoudig en snel over het platte dak.

De voordelen van SolarBear:

  • Minder kosten
  • Minder bevestigingsmateriaal
  • Snellere montage
  • Minder milieubelastend
  • Volledig recyclebaar
  • Handige montagehulp
  • SolarGrip Energiezuinig productieproces

Reflecterende dakafwerking

Oude platte daken worden eenvoudig en milieuvriendelijk hersteld.

Het resultaat is een naadloos, elastisch membraan. De garanties van Cantex Rubber variëren per product, van tien tot twintig jaar. Specifiek voor de zonnepanelen-markt bieden dit product een aantal voordelen.

Een wit dak systeem kan de opbrengst van de panelen aanzienlijk verhogen. Waar een zwart dak de zonnestralen absorbeert, reflecteert een wit dak deze. Zeker in de zomer betekent dit een koeler dak en daarmee een koeler huis.

Ook is de efficiency van een zonnepaneel hoger bij een lagere paneel- en daktemperatuur.

Het toepassen van een wit dak systeem kan de opbrengst van zonnepanelen in de zomer verhogen tot wel 15%.