Zonnepanelen op huurwoningen in Opmeer

 

Solar Electricity is met haar partner Besseling Techniek geselecteerd voor het leveren en plaatsen van zonnepanelen op 86 huurwoningen in Opmeer. De volledig zwarte JA Solar panelen van Solar Electricity zijn niet alleen heel fraai, maar hebben ook nog eens een hoge opbrengst.

 

Besparing

De besparing door het gebruik van zonnestroom ligt hoger dan de huurverhoging die u met het woningbedrijf Opmeer overeen bent gekomen. Uw dak levert u straks geld op om leuke dingen mee te doen en u draagt ook nog eens duurzaam bij aan een beter milieu.

 

Aanpak

De met het woningbedrijf overeengekomen aanpak is als volgt:

 

Een medewerker van Solar Electricity neemt telefonisch contact met u op voor het inplannen van een ‘schouw’. Dit houdt in dat de positie en het aantal zonnepanelen op het dak wordt bekeken. Wanneer u thuis bent (maar dat is niet strikt noodzakelijk) wordt in uw woning gekeken waar de omvormer aangebracht kan worden en of de electrameter in de meterkast geschikt is om te veel opgewekte zonnestroom terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

 

U heeft al gekozen voor het aantal zonnepanelen op het dak. Wanneer tijdens deze schouw er meer of minder panelen op het dak kunnen worden aangebracht dan neemt de gemeente contact met u op.

 

U krijgt van het woningbedrijf een brief met een "contractje". Hierin staat het aantal door u gekozen zonnepanelen en de bijbehorende huurverhoging. Wanneer u dit "contractje" ondertekend retour stuurt, dan krijgt Solar Electricity opdracht om de zonnepanelen op uw woning aan te brengen.

 

Solar Electricity of Besseling plant een afspraak met u in om de zonnepanelen op uw dak aan te brengen en de werkzaamheden binnen in de woning uit te voeren.

 

De huurverhoging gaat pas in nadat de zonnepanelen op uw dak zijn aangebracht.

 

Tijdens de plaatsing van de zonnepanelen zal onze installateur controleren of uw meter geschikt is voor terug levering aan het net. Is dit niet het geval, dan zullen wij adviseren een nieuwe meter te laten plaatsen.

 

Monitoren

Voor het monitoren van uw zonnestroom opbrengst heeft onze Omnik omvormer een ingebouwde wifi kit, die u desgewenst zelf kunt koppelen aan uw router of server.

 

 

 

 

 

Opbrengst

De daadwerkelijke opbrengst uit zonnestroom zal in de praktijk hoger liggen dan wat Solar Electricity u garandeert en voor het berekenen van uw financiële besparing kunt u rekenen met € 0,23 per kWh.

 

Overigens kunt u op het speciaal hiervoor geleverde display in uw meterkast ook direct aflezen wat de totale opbrengst of de opbrengst op dat moment is. Dit is leuk om te weten en daarnaast ziet u het direct als uw installatie onverhoopt storing heeft.

 

 

Solar Electricity heeft speciaal voor u een overzicht gemaakt met Tips voor uw zonnepanelen

 


NIEUWS

10 juni 2015

 

  • Op 11 juni worden de eerste twee systemen in Opmeer geplaatst

  • Bij 35 van de 86 huurders hebben we de schouw inmiddels uitgevoerd

  • Na het plaatsen van uw zonnepanelen zullen wij u per mail benaderen voor een kort tevredenheidsonderzoek

 

 

19 juni 2015

 

  • Op 11 juni zijn de eerste systemen in Opmeer geplaatst

  • Op 18 juni heeft wethouder Stoker een systeem met 12 panelen officieel in ontvangst genomen

  • Bij 35 van de 86 huurders hebben we de schouw inmiddels uitgevoerd

  • Na het plaatsen van uw zonnepanelen zullen wij u per mail of telefoon benaderen voor een kort tevredenheidsonderzoek

 

 

Solar_electricity_stralingspanelen

Heeft u vragen?