Let op: vanwege drukte zijn wij vaak op locatie aan het werk en telefonisch niet goed bereikbaar. Gelieve een mail te sturen.

Let op: vanwege drukte zijn wij vaak op locatie aan het werk en telefonisch niet goed bereikbaar. Gelieve een mail te sturen.

Einthovenstraat 4

1821 BV Alkmaar

+ 31(0) 88 9000 280

info@solarelectricity.nl

Nieuwste innovatie voor zonne-energie

Maak kennis met de nieuwste innovatie op het gebied van zonne-energie; de “Mystiek zonnedakpan”.

De Mystiek zonnedakpan is fraai, uitermate efficiënt en ook nog eens economisch aantrekkelijk zowel bij dakrenovatie als nieuwbouw.

De opbrengst van de Mystiek zonnedakpan is per m2 vrijwel gelijkwaardig aan reguliere zonnepanelen.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een terracotta gekleurde pan.

Voordelen van onze zonnedakpan:

  • Hoge rendementen, vrijwel gelijk met reguliere panelen.
  • Goede garanties.
  • Esthetische integratie, u behoudt uw mooie dakpanstijl
  • Geen nadelige schaduweffecten.
  • Makkelijk te integreren rondom dakraam / dakkapel.
  • De terugverdien tijd is tussen de 6 – 10 jaar
Zonnedakpan

In Nederland is iedereen het eens over de meerwaarde van zonnepanelen maar niet iedereen vindt dat even fraai. Onze partner SOLINSO heeft daarop ingespeeld met de ontwikkeling van Mystiek, een product dat de opwekking van zonnestroom combineert met fraaie esthetiek én lage installatiekosten. Ideaal voor consumenten die zonnepanelen willen die ingepast kunnen worden zonder de uitstraling van het pannendak aan te tasten.

De Mystiek-zonnedakpannen van SOLINSO zijn net zo breed als vijf gewone dakpannen. Ze zijn ideaal voor renovatie- en nieuwbouwprojecten en komen het best tot hun recht op daken die uitgevoerd worden met vlakke dakpannen. Dan blijft het horizontale lijnenspel van het dak onaangetast en de strakke uitstraling behouden. SOLINSO heeft de mogelijkheid om op verzoek andere maatvoeringen te leveren, en er wordt gewerkt aan een uitvoering in terracottakleur.